Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1867. rész tartalma

Teklát felzaklatja, amikor reggel végre megkapja a spermát külföldről, így kéznyújtásnyira van tőle a lehetőség, hogy önmegtermékenyítést… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1867
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 1., csütörtök, 21:30-kor

1867. rész tartalma

Teklát felzaklatja, amikor reggel végre megkapja a spermát külföldről, így kéznyújtásnyira van tőle a lehetőség, hogy önmegtermékenyítést végezzen vele. Máté azonban váratlanul mégis otthon marad, és keresztezi a terveit. Később majdnem lebukik Tivadar előtt, aki a spermát tartalmazó táskáról azt gondolja, hogy csúcsminőségű kozmetikum rejtőzik benne. Tekla csak az utolsó pillanatban tudja visszatartani attól, hogy kipróbálja. Mikor végül Teklának mégis sikerül magára maradnia, nyomban neki akar állni a procedúrának. Ez azonban nem megy olyan könnyen. Először aggályai támadnak azzal kapcsolatban, hogy van-e joga Mátéval elhitetni, hogy a születendő gyermek az övé. Aztán elfogja a fájdalom, hogy nem sikerül saját gyereket összehozni a szerelmével. Hiszen mindig erről álmodozott. Idegességében végül véletlenül leejti a fiolát a padlóra.…

Franci reggel egy veszélyes szituációból menti ki Zoét, amikor egy fickó a lány akarata ellenére erőszakoskodik vele. Amikor azonban Franci észreveszi, hogy Zoé ismét droghoz nyúlt, súlyos szemrehányásokat tesz neki – Lara miatt is. Amikor később a gyámügyes érkezik hozzájuk, Franci rossz érzéssel ugyan, de fedezi Zoét, és hazudik a lakótársaknak is. Franci ezek után világosan tudtára adja Zoénak, hogy ezért cserébe tetteket és javulást vár.

Joe-t meglepi, amikor Szilvia bátyja, aki menedzserként twerk sztárt akar csinálni belőle, felbukkan a DJ-ben. Joe azonban határozottan elutasítja az ajánlatát. Kifogásként felhozza, hogy időnként fáj a háta, azonkívül fontos számára a szabadsága, és nem hagyja, hogy hiú ábrándok elhomályosítsák az éleslátását.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top