Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1869. rész tartalma

Bori a diagnózis ellenére sem hajlandó beengedni a rákot az életében. Most, amikor a műtétet már erre a hétre kiírták, lassan világossá válik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1869
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 5., hétfő, 21:30-kor

1869. rész tartalma

Bori a diagnózis ellenére sem hajlandó beengedni a rákot az életében. Most, amikor a műtétet már erre a hétre kiírták, lassan világossá válik a számára, hogy mennyire komoly a helyzet. Bori elkezd félni és kénytelen feltenni magának a kérdést, hogy mi lesz, ha nem fog sikerülni a műtét. Mielőtt a pánik eluralkodhatna rajta, Roland a segítségére siet azzal, hogy bátorítja őt, hogy együtt le fogják győzni a rákot. Bori hálás Rolandnak, de akaratlanul is kénytelen szembenézni azzal, hogy be kell avatnia a főnökét is a dologba, mivel a héten ki fog esni a munkából.

Mesi reggel aggódik, mivel Milán és Bella teljesen eltűntek. Csak akkor könnyebbül meg, amikor többszöri próbálkozás után végre sikerül elérnie Bellát a mobilján. Mesi ráveszi Bellát arra, hogy találkozzon vele, de Bella hazudik Mesinek a lakóautóról. Mesi végül mégis sarokba szorítja őt. Bella szégyenkezve kénytelen bevallani Mesinek, hogy minden pénzük elúszott, lényegében az utcára kerültek és szenvednek a szorult helyzetükben, de túl büszkék ahhoz, hogy Mesi segítségét kérjék…

Joe izgul, hogy hogy fog alakulni ez az egész twerkes dolog, de a lakók mellette állnak és nyugtatják. A DJ-ben Joe legnagyobb meglepetésére Barbi támogatóan lép fel mellette és jelen van a Boldizsárral való tárgyaláson is, amit a férfi nagyon nem vesz jó néven. Joe sem érti, hogy mi történt Barbival, aki elmondja neki, hogy nem akar nélküle élni, de vele sem tud.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top