Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1870. rész tartalma

Mikor Máté reggel szóba hozza Tekla terhes kiskönyvét, Teklán nagy lesz a nyomás. Tekla számára világossá válik, hogy iratokat kell hamisít… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1870
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 6., kedd, 21:30-kor

1870. rész tartalma

Mikor Máté reggel szóba hozza Tekla terhes kiskönyvét, Teklán nagy lesz a nyomás. Tekla számára világossá válik, hogy iratokat kell hamisítania, nehogy Máté számára kiderüljön, hogy Tekla csak hazudja, hogy terhes. Tekla hirtelen elhatározásból, miközben dolgozik, megpróbálja letölteni és kinyomtatni hamis felvételeket, ám ez nehezebbnek bizonyul, mint gondolta. Tekla már kezd kétségbe esni, de sikerül ellopnia az egyik várandós vendégének a kiskönyvét.

Milán reggel már majdnem elmeséli a teljes igazságot Karesznek, aztán visszakozik, mert még utoljára látni szeretné a hajót. Ott azonban utolérik őt a fájdalmas emlékek, mivel a régi otthonuk szinte semmit sem változott. Milán minden erejével próbálja meggyőzni az új tulajdonost, hogy adja el neki a hajót, de a tulaj megmakacsolja magát.

Livi reggel lelkesen meséli a többieknek, hogy kapott egy felkérést, festékek reklámozására. Dzseni és Norbi vele örülnek, Philip azonban leoltja a lányt. Livi ezen felhúzza magát, és úgy dönt, hogy élőben kifesti a nappalit. Ebbe a tervbe belerántja Dzsenit és Norbit is, akik végül azonban kifarolnak a dologból. Livi azonban nem marad egyedül, mert végül Philip az, aki felajánlja a segítségét.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top