Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1871. rész tartalma

Ez ma tényleg nem Szofi napja: úgy tűnik, hogy minden összeesküdött ellene. Amikor még Máté és Tekla családi boldogságával is szembesül, el… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1871
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 7., szerda, 21:30-kor

1871. rész tartalma

Ez ma tényleg nem Szofi napja: úgy tűnik, hogy minden összeesküdött ellene. Amikor még Máté és Tekla családi boldogságával is szembesül, elszakad nála a cérna és dühösen beolvas Máténak, hogy tartsa magát a megállapodásukhoz és ne bukkanjon fel állandóan a fodrászatban. Tamara észreveszi, hogy Szofit még mindig megviseli Máté látványa, és megpróbál segíteni neki.

Habár Borinak be kell feküdnie a kórházba a hamarosan sorra kerülő a műtét miatt, még mindig képes viccelni a betegségével. Rolandnak azonban nincs kedve nevetni, nagyon megviseli őt a helyzet. Amikor végül egy pillanatra Bori elgyengül, és Roland végre rájön, hogy Bori a humor és erő mögött mennyi félelmet rejt el.

Milán az éjszakát bezárva töltötte a már üres kabinjában, reggel pedig az új tulajdonos kihajítja őt. Milán azonban nem hajlandó megválni az otthonától, és tiltakozásképp odaláncolja magát a hajóhoz. A ravasz művész azonban Milán tiltakozását váratlanul egy performance-alkotásnak nyilvánítja, ami valóban odavonz néhány érdeklődőt. Felbukkan Bella is, aki ledöbben azon, hogy Milán már megint mibe keverte magát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top