Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1872. rész tartalma

A műtét előtt Bori aggódva azon tűnődik, hol marad Roland, hiszen már itt kéne lennie. Bori telefonon sem tudja őt elérni, és álmában sem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1872
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 8., csütörtök, 21:30-kor

1872. rész tartalma

A műtét előtt Bori aggódva azon tűnődik, hol marad Roland, hiszen már itt kéne lennie. Bori telefonon sem tudja őt elérni, és álmában sem gondolná, hogy a férje a tegnapi lerészegedés után Andréval másnaposan alszik otthon. Karola túl későn veszik észre, hogy Roland elaludt.

Felébreszti, és beküldi őt gyorsan Borihoz. Bori közben minden megtesz, hogy időt nyerjen, és elhalasszák a műtétet, de Roland így is túl későn érkezik. Roland nagyon haragszik magára, és magát hibáztatja, amiért nem volt itt Bori mellett a legnehezebb órában. Roland várja, hogy befejezzék a műtétet, eközben megérkezik a kórházba Karola, André, Bence és Franci is, és megpróbálnak lelket önteni Rolandba. Nagy kő esik le mindenki szívéről, mikor kiderül, hogy a műtét jól sikerült. Az altatás után a még kába Bori döbbenten hallja, hogy Roland elaludt, és ezért nem ért ide időben a műtétre.

Mikor Zoét behívják a gyámügyre, idegesen próbálja bebeszélni magának, hogy csak a szokásos rutin ellenőrző beszélgetésről van szó. Zoé úgy érzi fel van készülve, hogy megharcoljon a lányáért, amit nem utolsó sorban Bence támogatásának köszönhet. Kiderül, hogy a beidézés valódi oka az a videófelvétel, amin Zoé kiborulása látható Lara születésnapján. A kislány nevelőszülei elküldték a gyámügyre a felvételt. Zoé úgy érzi becsapták, főleg, amikor a gyámügy munkatársa azt feltételezi róla, hogy a felvételen kábítószer hatása alatt állt. Zoé azt az utasítást kapja, hogy az elkövetkező három hétben nem érintkezhet a gyermekével, és rendszeresen köteles alávetni magát drogtesztnek.

Miután Tamara előző este megtudta, hogy Szofinak és Máténak az esküvő után is viszonyuk volt egymással, nagyot csalódik a barátnőjében. Szofi hiába kérleli Tamarát, ő nem hajlandó erről tovább beszélgetni. Tamara a DJ-ben megpróbál nem tudomást venni Mátéról, ami feltűnik a fiúnak. Mátét sokkolja a felismerés, hogy Tamara tud a viszonyáról Szofival. Szofi kétségbeesve próbál a barátságukra apellálni. Tamara tépelődik, nagyon szívesen megbocsájtana a barátnőjének, de pillanatnyilag képtelen rá. Később Tamara azt hiszi, rajtakapta Mátét és Szofit, ahogy titokban találkoznak, és nem tud uralkodni az érzésein.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top