Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1885. rész tartalma

Zoé meglátja a lehetőséget arra, hogy ruhatárossá léphessen elő, amikor hirtelen szabaddá válik a pozíció, és megkéri Borit, hogy megkaphassa… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1885
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 28., szerda, 21:30-kor

1885. rész tartalma

Zoé meglátja a lehetőséget arra, hogy ruhatárossá léphessen elő, amikor hirtelen szabaddá válik a pozíció, és megkéri Borit, hogy megkaphassa a munkát. Többet akar keresni, hogy nyújtani tudjon valamit a lányának. Ám Bori helyreteszi Zoét, hogy nem megbízható, ráadásul Bence is úgy gondolja, hogy Zoénak ezzel még várnia kellene. Ám Zoé mindettől csak még inkább frusztrálva érzi magát, és Bori háta mögött szervezkedni kezd, hogy mégiscsak megkapja az állást.

Amikor az albérletben Dzseni miatt eldugul a mosdó, Gábornak kell segítenie megoldani a problémát. Gábor cukinak találja Dzseni szégyenkezését, ám a lány úgy érzi, hogy a lakótársai rajta gúnyolódnak. A feldúlt Dzseni ki is akar költözni az albérletből és a barátai segítségét kéri. Ám ahelyett, hogy összepakolná a cuccait, Dzseni hagyja, hogy a többiek rábeszéljék őt egy szauna partira az üres albérletben. A szaunázás közben Norbiék kérdőre vonják Livit a tegnapi bejelentése miatt, és a lány közli, hogy igenis komolyan gondolta, hogy mindkét fiút szereti.

Miután Karesz és Milán hadat üzentek Pablónak, a tettek mezejére lépnek. Bűzbombával és lelki terrorral akarják elüldözni a művészt a lakóhajóról, ám leállítják őket. Kétségbeesésükben Barbi segítségét kérik, akit rávesznek arra, hogy játssza el egy külföldi galériatulajdonos szerepét. Barbinak egy visszavonhatatlan ajánlattal kellene rávennie Pablót arra, hogy kiköltözzön a lakóhajóról.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top