Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1886. rész tartalma

Szofi nem képes tovább elviselni, hogy Tamara továbbra is távolságtartó vele, ám Tamara közli, hogy csalódott Szofiban a Máté féle sztori mi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1886
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 29., csütörtök, 21:30-kor

1886. rész tartalma

Szofi nem képes tovább elviselni, hogy Tamara továbbra is távolságtartó vele, ám Tamara közli, hogy csalódott Szofiban a Máté féle sztori miatt. Szerinte Szofi megváltozott, és ő nem tudja, hogy kedveli-e ezt az új Szofit. A kétségbeesett Szofi Joe-nak önti ki a szívét, aki bátorítja őt, hogy küzdjön tovább Tamaráért. Amikor később Szofi érzelmileg teljesen megnyílik Tamara előtt, Tamara hajlandó belemenni, hogy adjon még egy esélyt a barátságuknak. Italozás közben ismét közelebb kerülnek egymáshoz, ám amikor Szofi egy kicsit túl messzire megy, Tamara rájön, hogy sajnos nem tud úgy tenni, mintha semmi sem történt volna.

Amikor Edit reggel megteszi az első lépést Dzseni felé, a még mindig megbántott lány dacosan elzárkózik. Azonban Gábor hatására végül felenged és belemegy, hogy egy shoppingolós napot töltsön el Edittel. A délután annyira jól sikerül, hogy Dzseni még abba is belemegy, hogy együtt vacsorázzon Róberttel. Dzseni valóban megtalálja a közös hangot a férfival, ám elromlik a hangulat, amikor Edit elmondja Dzseninek, hogy Róberttel együtt kisbabát szeretnének…

Milán kételkedik benne, hogy Pablóról tényleg minden lepereg. Eddig egyik próbálkozásuk sem járt semmilyen eredménnyel, hogy elüldözzék őt a lakóhajóról, de az, hogy a fickó nem normális, már akkor nyilvánvaló volt, amikor látták a furcsa kapcsolatát Böbével. Karesz azt mondja, hogy fel kell őt venniük, amikor a babával beszélget, és meg kell zsarolniuk őt. Hozzá is látnak, és Karesz felveszi Pablót, miközben Böbének udvarol. Amikor azonban este a fiúk a férfi kiállításán meg akarják szégyeníteni a művészt, rádöbbennek, hogy a művészvilág elfogadja ezt a szokatlan kapcsolatot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top