Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1888. rész tartalma

Bori aggódik, hogy fog reagálni a környezete és főleg a főnöke, mivel múlt héten kiderült mindenki előtt, hogy rákos. Amit Bori nem sejthet… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1888
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 2., hétfő, 21:30-kor

1888. rész tartalma

Bori aggódik, hogy fog reagálni a környezete és főleg a főnöke, mivel múlt héten kiderült mindenki előtt, hogy rákos. Amit Bori nem sejthet: Roland beszél a főnökével és kéri Farkast, határozatlan időre küldje Borit szabadságra, különben sosem fog észhez térni és nem fogja kímélni magát. Azt is kéri, ezt ne árulja el Borinak, mert csak felhúzná magát rajta. Bori később azt is megtudja, Bécy lesz a helyettese.

Milán biztos abban, hogy Böbe elrablása után Pablo mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze a próbababát. Pablo tényleg kétségbe esik, mire Milán egy kihívást ajánl neki, ahol mindent egy lapra tesz fel. A győztes megkapja Böbét, és a lakóhajót. Pablo a festést választja a kihívás témájának, amit Milán lazán el is fogad, mivel eleve csalásra készül. Azonban lebukik, és úgy néz ki, Pablo nyer, mivel ő festi a jobb képet, és Pablo tudja magasabb áron eladni a képét egy rajongójának, így ő nyeri meg a kihívást.

A hangulat a fiatalok otthonában egyre feszültebb, mióta Livi bevallotta, hogy mindkét fiú felé vonzódik. Norbi szeretné meggyőzni, nem szerethet egyszerre két pasit. Livi viszont sajnálja, nem tud változtatni az érzésein. Philip szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba Norbival, elhívja, hogy beszéljék meg, ahol viszont Norbi közli: küzdeni fog Liviért, és meg fogja hódítani a lányt. Philip tehetetlenül áll a helyzet előtt, amit még az fokoz, amikor megjelenik a TÉR-ben Livi, és azt javasolja, hogy éljenek nyitott kapcsolatban a két fiúval. Philip ezen teljesen kiakad, elküldi Livit. Eközben Norbi szerelmet vall a lánynak, aminek Livi nem tud ellenállni. Lefekszenek egymással, de a szex után Norbi azzal szembesül, Livinek hiányzik Philip.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top