Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1889. rész tartalma

Mesi élvezte a bulis estét a barátaival, de annyira kiütötte magát, hogy elaludt a lakóhajón. Samu aggódik, és benéz a hajóra, ahol Mesi fél… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1889
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 3., kedd, 21:30-kor

1889. rész tartalma

Mesi élvezte a bulis estét a barátaival, de annyira kiütötte magát, hogy elaludt a lakóhajón. Samu aggódik, és benéz a hajóra, ahol Mesi félreérthető helyzetben van épp Karesszel. Samu elmegy, még mielőtt Mesi kimagyarázhatná a helyzetet, aztán később a lány munkahelyén próbál beszélni vele. Közben Mesi rájön, hogy Samu nem csak mérges, hanem bizonytalan is a Karesszel való kapcsolata miatt. Mesi biztosítja róla, hogy nem véletlenül választotta őt, Csak Samut szereti.

Tekla reggel megijed, amikor Máté megtudja, hogy ma kell ultrahangra mennie, mert semmiképp sem akarja, hogy Máté esetleg megtudja, hogy nem a 10. hétben van, hanem csak az 5.-ben. Ezért aztán mindent bevet, hogy távol tartsa Mátét az orvostól. Még odáig is elmegy, hogy altatót juttat a szervezetébe. Már épp abba a hitbe ringatja magát, hogy biztonságban van, mert sikerült Mátét bealtatnia, amikor a férje mégis beállít az orvoshoz. Tekla már attól tart, hogy lebukik, ám Máté az utolsó pillanatban mégis elalszik a váróban.

Philip reggel az apjától kölcsön kapott menő sportkocsival henceg, hogy elviszi Dzsenit munkába, majd utána azzal fog csajozni. Livi kiakad ezen. Norbi ennek titkon örül, de aztán végig kell hallgatni, amint Livi a vállán sírja ki magát, hogy ez mennyire fáj neki, hiszen minden vágya az, hogy együtt legyenek. Hárman! Norbi kezd besokallni, és kétségbeesetten szerelmet vall, szexet kezdeményezne, de Livi nem hajlandó lefeküdni Norbival. Később Norbi már beadná a derekát a hármasba, csak hogy Livivel lehessen, mert annyira szereti a lányt. Ezért felkeresi Philipet és megpendíti ezt neki. De ezen meg Philip akad ki még jobban. Annyira összeszólalkoznak, hogy Norbi féltékenységében megüti Philipet.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top