Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1890. rész tartalma

Szofi még mindig szenved attól, hogy Tamarával véget ért a barátságuk, beteget jelent, hogy ne kelljen a fodrászatos kollégáival ünnepelnie… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1890
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 4., szerda, 21:30-kor

1890. rész tartalma

Szofi még mindig szenved attól, hogy Tamarával véget ért a barátságuk, beteget jelent, hogy ne kelljen a fodrászatos kollégáival ünnepelnie a születésnapját. Miközben Szofi így kényszerből Gáborral és Dzsenivel tölti az estét, Tamara hagyja, hogy Tekla rábeszélje, ennek ellenére is menjenek el bulizni. Eleinte Tamara nem igazán tudja felvenni a bulizó ritmust, mivel bűntudata van, amiért Szofi egyedül van, a születésnapján. Tekla bátorító szavainak hatására Tamara egyre jobb kedvre derül, miközben Szofi egy szerelmes pár estéjébe csöppen, és elmenekül lefeküdni.

Liviben lelkifurdalás ébred a karambol után, bocsánatot kér a kórházban Norbitól, aki kisebb zúzódásokkal, de megúszta a balesetet. Livi elmondja, mennyire szereti Norbit. Norbi erre azt hiszi, Livi végül őt választja. De ezalatt Livi egyre inkább vonzódik Philiphez, pláne úgy, hogy az albérletben a sokk hatására összeomlik, és Philip addig vigasztalja, amíg az csókolózásba nem fordul. De erre megint mindketten zavarba jönnek. Később Livi lassan ráébred, hogy Philippel akar lenni. Dzseni pedig egyértelművé teszi a számára, hogy döntenie kell. Amikor Norbi hazatér a kórházból, Livi el akarja neki mondani, hogy mit érez, de végül úgy dönt, nem akarja felzaklatni Norbit, aki most van túl egy baleseten. Közben Philip megvallja Rolandnak, hogy fél elköteleződni egy lány mellett.

André a múlt éjszakára felszedte a DJ Sport fitneszedzőnőjét, de reggel szinte már hallani sem akar a lányról. André barátai elég bunkónak tartják őt azért, ahogy viselkedett, de André nem érez bűntudatot. Ő egy ilyen férfi, aki az egy éjszakás kalandokat kedveli. Nem sokkal később a DJ Sport fitneszben meglepődik, mikor Petra ismét flörtölni kezd vele, sőt még egy közös randevút is kilátásba helyez hármasban a barátnőjével, Mónival. André el sem akarja hinni, hogy ekkora szerencséje van, mikor később még egy édes hármas is kibontakozni látszik. De úgy tűnik, a két nő mást tervez, és megleckéztetik Andrét, hogy ne bánjon ilyen bunkón a nőkkel.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top