Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1891. rész tartalma

Szofinak ma van a szülinapja, de rosszkedvű, mivel haragban van Tamarával, és hiányzik neki a barátnője. Ráadásul ma még kettesben is marad… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1891
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 5., csütörtök, 21:30-kor

1891. rész tartalma

Szofinak ma van a szülinapja, de rosszkedvű, mivel haragban van Tamarával, és hiányzik neki a barátnője. Ráadásul ma még kettesben is marad a fodrászatban Teklával. Amikor a már így is feszült Szofit Tekla még passzív-agresszív csipkelődéssel idegesíti, vitázni kezdenek és a terhes Tekla balesetet szenved. A sokkos állapotba került Szofi megpróbál segíteni, ám a dühös Tekla Szofit hibáztatja a balesetért. A kórházban Teklára várva Szofi észreveszi, hogy Tekla táskájában két terhességi kiskönyv van, két különböző „,korú” terhességgel.

Bencét nagyon rosszul érinti, amikor Franci hazatér, és láthatóan nagyszerűen érezte magát Botonddal. Bence feleslegesnek érzi magát. Amikor Franci még kerülni is kezdi, Bence végleg úgy gondolja, hogy barátként lecserélték őt. Végül összeszedi a bátorságát és egy kicsit túlzó akcióval próbál meg küzdeni Franci barátságéért. Franci azonban közli vele, hogy ő nem tudja csak úgy kikapcsolni az érzéseit Bence iránt.

Reggel az albérletben fagyos a hangulat. Norbi nem szól sem Livihez, sem Philiphez, hiába akarnák azok megbeszélni vele a helyzetet. Norbi hogy bánatát feledje elmegy egy influenszeres szülinapi buliba. Livi szeretné megbékíteni Norbit, de kiderül számára, hogy Norbi az ősellensége, Angel partiján fog zenélni. Miután hasztalan próbálja erről lebeszélni a fiút, aki már csak dacból se hajlandó lemondani a fellépését, Livi úgy dönt, hogy Philippel együtt beállít a bulira, és kideríti, hogy Angel miért pont Norbit hívta meg. Csakhamar kiderül, hogy Angel így akarta bevonni Livit is az eseménybe, hogy idecsalja a véleményvezéreket. Angel húzása annyira felhergeli Livit, hogy nyilvánosan kiosztja a lányt, és még a születésnapi tortát is a képébe nyomja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top