Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1892. rész tartalma

Bori egyre fáradtabb a sugárkezeléstől, és nem bírja, hogy az egész élete csak a rák körül forog. Nem tud megbékélni vele, hogy a betegsége… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1892
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 6., péntek, 21:30-kor

1892. rész tartalma

Bori egyre fáradtabb a sugárkezeléstől, és nem bírja, hogy az egész élete csak a rák körül forog. Nem tud megbékélni vele, hogy a betegsége miatt nem dolgozhat a klubban. Egyedül Jázmin érti meg, és elhatározzák, hogy dacolva a rákkal és az aggódó környezetükkel, végre újra igazán buliznak egyet. Bár Borit kétkedve és aggódva fogadják a klubban, kiharcolja magának a bulizáshoz való jogot, ha már nem dolgozhat, és felszabadultan beleveti magát az éjszakai életbe Jázminnal.

Máté először nem akarja megemlíteni Teklának, hogy Szofi két terhességi kiskönyvet talált. Ám nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a felesége eltitkol előle valamit, és esetleg valami nem stimmel a terhességével. Amikor Joe is bíztatja, Máté bátorságot merít, hogy magyarázatot követeljen Teklától. Teklának végül sikerül hihető magyarázatot rögtönöznie.
Miután Bence tegnap végre mégis rájött, hogy mennyire bántja Francit a jelenlétével, felmondja nála az állását a büfékocsiban, de közben reméli, hogy a lány nem fogja ezt elfogadni.

Csalódottságára azonban Franci megkönnyebbülten elfogadja a felmondást. Franci reméli, most végre megszabadulhat a fájdalmától, ám az csak felerősödik. Franci Bencén vezeti le a frusztrációját, és ki is rúgja. Amikor újra találkozik Bencével azt látja, hogy hirtelen megint kényszeresen viselkedik és rájön, mennyire megviseli a fiút, hogy el kell válnia tőle. Rossz lelkiismerettel visszaadja Bencének az állását.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top