Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1893. rész tartalma

Reggel Mesi kénytelen elfogadni, hogy nem szexelhetnek csak úgy lazán a konyhában Samu családja miatt. Ezért különösen örül, amikor Bella… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1893
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 9., hétfő, 21:30-kor

1893. rész tartalma

Reggel Mesi kénytelen elfogadni, hogy nem szexelhetnek csak úgy lazán a konyhában Samu családja miatt. Ezért különösen örül, amikor Bella felhívja és meginvitálja egy kávéra a lakóhajóra. Ám Milán és Karesz folyamatosan ökörködnek a lakóhajón, így a két barátnő inkább úgy dönt, elmennek sörözni. Az egy sörből több is lesz, így Mesi elveszíti az időérzékét és azt, hogy megígérte Samunak, otthon kitakarít. Amikor Mesi és Bella részegen megállapítják, hogy nincs több pénzük, akként „,fizetik ki“ az utolsó italukat, hogy megmutatják a mellüket…

Gábor úgy érzi, hogy a túlzott közelség Dzsenivel nyomasztóan hat rá. Bár még mindig vonzónak találja a lányt, de úgy érzi, hogy neki nagyobb a szabadságigénye, mint Dzseninek. Joe azt tanácsolja Gábornak, hogy próbáljon erről nyíltan beszélni Dzsenivel. Mielőtt azonban erre a beszélgetésre sor kerül, Dzseni már maga is ráébred, hogy nem lóghat örökké Gábor nyakán. Norbi segítségével végül berendezi az üres szobáját, és elhatározza, hogy egy szabad estét biztosít Gábornak.

Livi reggel megállapítja, hogy már jó sokan tudnak Angel születésnapi botrányáról. Az online kommentelők rászállnak Angelre, és amikor a lány békülni szeretne, Livi visszautasítja Angel békülési szándékát, miközben megjelenik Livi régi jó ismerőse Varga Viktor. Ám amikor később Norbi megsajnálja a láthatóan bűnbánó Angelt, sikerül meggyőznie Livit, adjon még egy esélyt a lánynak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top