Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1894. rész tartalma

Amióta Bori megtudta, hogy Bécy ismét felbukkant a klubban, feltétlenül vissza akar menni dolgozni. Rá akarja beszélni az orvosát, hogy áll… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1894
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 10., kedd, 21:30-kor

1894. rész tartalma

Amióta Bori megtudta, hogy Bécy ismét felbukkant a klubban, feltétlenül vissza akar menni dolgozni. Rá akarja beszélni az orvosát, hogy állítson ki egy igazolást arról, hogy ő ismét jól van és munkaképes. Roland ezt teljességgel ellenzi, és megkönnyebbül, amikor az orvos nem hajlandó engedni Bori kérésének. Bori nem hallgat a férjére, és hamisít egy orvosi igazolást, amit be akar mutatni Farkasnak. Amikor azonban Roland közbelép, az is kiderül, hogy Bori háta mögött elintézte, hogy a feleségét szabadságolják.

Karesznek az az érzése, hogy Tedi elidegenedett tőle, mert olyan sokáig nem látták egymást. A lelkiismeret-furdalását egy ajándékkal akarja csitítani. De nincs elég pénze, ezért egy rossz biciklit akar megjavítani. Milán képtelen tétlenül nézni a barátja nyomorúságos állapotát, és Karesz tudta nélkül arra kéri Joe-t, hogy alkalmazza a barátját a régi munkakörében. Amikor Karesz tudomást szerez Milán akciójáról, sértetten támad Joe-ra. Nincs szüksége segítségre.

Mesi megijed, amikor a kolléganőivel reggelizik, és megtudja, hogy a mellvillantása tarol a neten. Nem csak kínos a dolog, de még Samu is megtudja, és vele is összekap emiatt. Irigykedve figyeli Bellát és Milánt, akik sokkal lazábban kezelik a helyzetet. Mikor ezt közli Samuval is, és azt mondja, egyszerűen csak nevessen az egészen, a fiú érzékeny pontjára tapint.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top