Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1895. rész tartalma

Bori még mindig neheztel Rolandra, amiért Roland féltésből elintézte, hogy Borit küldjék szabadságra. Roland csak ront a helyzeten azzal, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1895
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 11., szerda, 21:30-kor

1895. rész tartalma

Bori még mindig neheztel Rolandra, amiért Roland féltésből elintézte, hogy Borit küldjék szabadságra. Roland csak ront a helyzeten azzal, hogy kitart a véleménye mellett, mert a konfliktus erősödik. André éppen ezért azt tanácsolja Rolandnak, hogy béküljön ki Borival, és tegyen úgy, mintha belátná, hogy hibázott. Roland eleinte ellenáll, aztán belátja, hogy a veszekedéssel csak fogy Bori ereje.

Máté meglepődik, mikor reggel ott áll előtte Karesz, és Joe beleegyezésével újra munkába áll a DJ- ben. Máté próbára teszi Kareszt, hogy valóban hajlandó-e elfogadni Mátét, mint üzletvezetőt. Máté először kellemesen csalódik Kareszban, de amikor váratlan trambulin szállítmány érkezik a DJ-be, Máté azonnal meggyanúsítja Kareszt azzal, hogy önhatalmúan megrendelte ezeket az árukat. Máté végül kidobja Kareszt, aki megesküszik, hogy be nem teszi a lábát a DJ-be soha többé.

Amikor reggel Viktor elhozza Angelt az iskolába, Livi ledöbben és gyanakodni kezd, hogy van közöttük valami. Angel azonban ezt tagadja, és igyekszik a háttérben maradni, amikor a tanáruk és a csoporttársaik is lelkesen fotózkodnak a celebbel. Livi úgy érzi, hogy ezt túlgondolta, és Angelt valóban nem érdekli Viktor igazán. Livi ismét elkezd megbízni Angelben, így Angel újra aktiválhatja a közösségi oldalát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top