Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1908. rész tartalma

Tekla a hétvége után még mindig teljesen ki van merülve és nem tudott dönteni. Az apja továbbra is az abortusz mellett van, de Tekla azt nem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1908
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. november 30., hétfő, 20:45-kor

1908. rész tartalma

Tekla a hétvége után még mindig teljesen ki van merülve és nem tudott dönteni. Az apja továbbra is az abortusz mellett van, de Tekla azt nem érzi helyesnek, de félni kezd, hogy nem lesz más választása és mégis erre kényszerül. Amikor Szofi megtudja, mi a terve, le akarja beszélni erről. Tekla végül a gyerek mellett dönt.

Dzseni végre ismét boldog, miután a távolság új szárnyakat adott a Gáborral való kapcsolatának. Gábor este még bulizni is hajlandó lenne elmenni vele és a barátaival, ám amikor váratlanul megjelenik az albérletben Daniella, Gábor egyik régi barátnője, Gábor megint lepasszolja Dzsenit.

Barbi nagyon igyekszik az új barátnője Edina előtt jó benyomást kelteni. Ez azonban nehéznek bizonyul, mivel Edina folyamatosan összekap Joe-val. A helyzet akkor csúcsosodik, amikor Edina azzal vádolja Joe-t, hogy az esze helyett a farkával gondolkodik. Miközben Barbi megpróbál köztük közvetíteni és megkéri Joe-t, hogy ne tegye tönkre ezt a barátságot, még akkor sem, ha ő semmit sem akar a lánytól.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top