Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1909. rész tartalma

Roland úgy érzi, hogy az életük lassan visszatér a régi kerékvágásba, de észre kell vegye, hogy a rák még mindig uralja Bori gondolatait… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1909
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 1., kedd, 20:45-kor

1909. rész tartalma

Roland úgy érzi, hogy az életük lassan visszatér a régi kerékvágásba, de észre kell vegye, hogy a rák még mindig uralja Bori gondolatait. Borit semmi nem izgatja jobban, mint az egészsége és egyelőre dolgozni sem akar visszamenni. Roland egy közös bulizós éjszakával szeretne újra közel kerülni a feleségéhez, de Bori egy idő után onnan is elmenekül.

Karesz keményen dolgozik egyszerre két munkahelyen is, de akkor sem kerül közelebb ahhoz, hogy összeszedje az indulótőkét, ami a vágyott autómosóhoz kell neki. Ezért jelentkezik egy fehérje italokat tesztelő programba annak ellenére, hogy a konkurencia csak testépítőkből áll, akik jól szórakoznak rajta, Karesz hajlandó feszegetni a határait, annak érdekében, hogy elnyerje a vizsgálat vezetőjének a tetszését.

Dzseni ideges amiatt, hogy Gábor és Daniella milyen jól kijönne egymással. Féltékeny amiatt, hogy mennyivel érettebb nő nála és a Gáborral közös múltjuk miatt. Dzseni attól tart, hogy Gábor vonzóbbnak találja a lányt, mint őt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top