Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1910. rész tartalma

Mikor Roland megtudja, hogy Bori egészsége miatt egy javasasszonyhoz szándékozik fordulni, teljesen szkeptikus, és elutasító lesz. Bori zokon… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1910
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 2., szerda, 20:45-kor

1910. rész tartalma

Mikor Roland megtudja, hogy Bori egészsége miatt egy javasasszonyhoz szándékozik fordulni, teljesen szkeptikus, és elutasító lesz. Bori zokon veszi a viselkedését, ezért Roland megpróbálja összeszedni magát, és elhatározza, hogy Bori kedvéért elfogadó, és nyitott lesz az alternatív terápiával szemben. Roland igyekszik nap közben elviselni Mária mindenféle ezoterikus módszerét, ám végül betelik nála a pohár, mikor az asszony egy gyógyítónak mondott kövecskéért több tízezret akar róluk legombolni.

Livi és Angel között elhatalmasodik az ellenségeskedés. Egy buli során annyira elfajul a vita, hogy valóságos csetepaté alakul ki közöttük. Meglökik Norbi méregdrága kölcsönkapott DJ-keverőpultját, és elönti a szettet az italuk, amitől az menthetetlenül tönkremegy. Norbi borzasztóan kiborul.

A srácok megtudják, hogy Mesi a kórházban lakik mióta szakított Samuval. Karesz vívódik, hogy megengedje-e Mesinek, hogy a lakóhajóra költözzön, vagy sem, de alapvetően szeretné, viszont Mesi nemet mond Bellának, meg akarja önállóan oldani. Eközben viszont Lili beköltözik, mert annyira összeveszik Olivérrel.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top