Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1911. rész tartalma

Lili az Olivérrel történt szakítás után a Lakóhajón lakik Tedivel, ami még mindig kicsit zavarba hozza Kareszt, habár nagyon örül annak, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1911
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 3., csütörtök, 20:45-kor

1911. rész tartalma

Lili az Olivérrel történt szakítás után a Lakóhajón lakik Tedivel, ami még mindig kicsit zavarba hozza Kareszt, habár nagyon örül annak, hogy így többet láthatja a fiát. Amikor Olivér reggel megjelenik egy hatalmas virágcsokorral, hogy bocsánatot kérjen Lilitől, Karesz dühösen elküldi a fiút. Később Karesz egy kellemes napot töltenek el Lilivel és Tedivel együtt a várban, hogy feléled benne a remény, hogy Lili akár hosszabb távon is a lakóhajón maradna…

Livi és Angel hitelt vettek fel, de így reggel oda tudják adni Norbinak a pénzt az összetört DJ-keverőre. Mivel egy ijesztő alak a hitelező, így nem engedhetik meg maguknak, hogy félvállról vegyék a dolgot. Munkát kell találniuk. Mindketten elindulnak munkát keresni és észreveszik, hogy egy mongol büfé alkalmazottakat keres. Mindketten meg akarják szerezni a munkát és mielőtt még összevesznének rajta, a főnök elmondja nekik, hogy mindkettőjükre szüksége lehet. Habár a közös munka mindkettejüknek meglehetősen kellemetlen perspektíva, Livi és Angel kötélnek állnak, mert szükségük van a pénzre.

A fodrászat kap egy nagyon jövedelmező megbízást, amikor is egy menyasszonyt és a koszorúslányait kell kicsinosítaniuk. Azonban Tekla hazugsága miatt nagyon rossz a hangulat, és a munkatársak ellenségesek egymással. Ez a munka minőségére is kihat, és végül oda vezet, hogy a vita Szofi és Tekla között kiéleződik. Tekla még pofon is vágja Szofit és közli, hogy a legszívesebben bezárná az üzletet.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top