Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1913. rész tartalma

Tivadar már semmit nem ért, mikor reggel megtudja, hogy Szofi és Tekla úgy döntöttek, eladják a fodrászatot. Úgy érzi, kihagyták, és elárult… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1913
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 7., hétfő, 20:45-kor

1913. rész tartalma

Tivadar már semmit nem ért, mikor reggel megtudja, hogy Szofi és Tekla úgy döntöttek, eladják a fodrászatot. Úgy érzi, kihagyták, és elárulták, és nem hajlandó elfogadni ezt a döntést. Kétségbeesve könyörög nekik, hogy találjanak valami más megoldást, de nem tudja őket meggyőzni. Kínjában abba a reménybe kapaszkodik, hátha egyedül képes vinni a fodrászatot. De az üzletember, aki megvenné a fodrászatot Szofiéktól, nem akar Tivadar üzlettársa lenni.

Franci a munka után, hazafelé igyekszik, amikor megtámadja egy ismeretlen, és elrabolja tőle az utolsó pár nap bevételét. Hatalmas a felháborodás a Bécy házban, még a rendőrséget is bevonják, hogy minél előbb kézre kerüljön az elkövető. Valójában a kétségbeesett ismerősük volt a tettes, mert nem tudott volna máshogy fizetni a zsarolójának…

Mikor Karesz helyettesíti Bandi bát, úgy érzi, hogy egyre közelebb jut ahhoz, hogy álma megvalósulhasson. De legnagyobb rémületére befektetők bukkannak fel, akikkel Bandi bá tárgyal az autómosó megvásárlásáról. Karesz ugyan mindent megpróbál, hogy mindenféle praktikákkal meghiúsítsa ezt, de a befektetők továbbra is érdeklődnek az üzlet iránt. Ezért Bandi bának könyörög, hogy ne adja el az autómosót a gazdag és szívtelen konkurenciának.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top