Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1915. rész tartalma

Dzseni teljesen fel van dobva az ötlettől, hogy megkérje Gábor kezét. Barátai eleinte elég szkeptikusak, mert eléggé nonszensznek találják a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1915
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 9., szerda, 20:45-kor

1915. rész tartalma

Dzseni teljesen fel van dobva az ötlettől, hogy megkérje Gábor kezét. Barátai eleinte elég szkeptikusak, mert eléggé nonszensznek találják a dolgot, de Dzseni hallani sem akar a kétségekről. Végül a barátai, miután látják, hogy esélytelen lebeszélni őt erről, támogatják a tervezés során. Dzseni nem talál ilyen rövid idő alatt megfelelő helyszínt, ezért Norbi meggyőzi őt, hogy rendezzenek be egy romantikus kis helyet a „férj kérésre”. Dzseni örül és nagyon ideges is egyszerre.

Mikor Szofi tudomást szerez Máté állapotáról, ő is aggódni kezd. A kétségei ellenére erőt vesz magán, és beugrik Máté lakására, és megdöbben azon, mennyire elhagyja magát Máté. Szofi motiválni próbálja Mátét, hogy más sorscsapásokat is kibírt már, és igyekszik felrázni őt.

Roland és Bori viszonya továbbra is feszült és újabb próba elé néz, amikor Bori ismét a gyógyítóasszonyhoz fordul, sőt, el is hívja az otthonukba. Roland először próbálja megőrizni a nyugalmát, de végül mégis kidobja a nőt. Majd ki akar békülni Borival, ezért aztán eltervezi, hogy menjenek el falat mászni, hogy levezessék a feszültséget.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top