Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1918. rész tartalma

Gábor reggel megtudja Norbitól, hogy Dzseni él. Óriási teher szakad le róla, de csalódott mert nem találkozhat Dzsenivel. Később visszaviszi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1918
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 14., hétfő, 20:45-kor

1918. rész tartalma

Gábor reggel megtudja Norbitól, hogy Dzseni él. Óriási teher szakad le róla, de csalódott mert nem találkozhat Dzsenivel. Később visszaviszi a menyasszonyi ruhaboltba Dzseni ruháját, amit korábban a rendőrség adott át neki. Az üzletben kiszakad belőle a fájdalom és idegenek vigasztalják. Később Gábor a TÉR-ben ijesztő csomagot kap Dzsenitől, ami még inkább a padlóra küldi. Este az albérletben a barátai szeretettel várják haza és mindent megtesznek, hogy biztosítsák a támogatásukról.

Mátét reggel meglepi a fűtésszerelő érkezése. Tivadar rákényszeríti, hogy végre eltüntesse a lakásban uralkodó káoszt. A telefonját nyomkodva meglát egy képet Szofiról, és lassan ráébred, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, amikor hagyta, hogy Szofi elmenjen, és Teklát választotta. Ezután Máté beállít a lányhoz, szerelmet vall neki, de az elutasítja. Máté viszont nem adja fel, próbál egy romantikus gesztussal hatni Szofira.

Borit bosszantja, hogy Roland folyton panaszkodik a bio őrülete miatt, és büntetésből nem fekszik le vele. Ezután Roland azzal szembesül, hogy Bori a konyhában szappant főz, bio-mosódióval mosta ki a ruháit, amik szerinte büdösek. Rolandnál ott telik be a pohár, amikor Bori a méregdrága parfümjét is kiönti, mert az Bori szerint mérgező. Ezután Roland úgy dönt, hogy bevásárol saját magának mindent, és a karácsonyi akciók miatt vesz magának akciósan vágykeltő, feromon tartalmú fürdősót és parfümöt. Bori ezeket is ki akarná kukázni, de Roland nem hagyja, és dacból beleönti az egész üveg fürdősót a kádjába, és csak azért is megfürdik benne.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top