Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1944. rész tartalma

Bori reggel úgy dönt, hogy visszaszerzi az ügyvezetői posztját a klubban. De hamar rádöbben, hogy a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1944
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. január 22., péntek, 20:45-kor

1944. rész tartalma

Bori reggel úgy dönt, hogy visszaszerzi az ügyvezetői posztját a klubban. De hamar rádöbben, hogy a távollétében néhány dolog megváltozott. Bécy sok új embert hozott, akik nagy része már mellé áll, és nyomást gyakorol Farkasra, hogy ő maradjon az ügyvezető. Farkas nem akarja veszélyeztetni az üzletét, és csak Bécy asszisztenseként tud állást ajánlani Borinak. Bori először még túl büszke ahhoz, hogy ezt elfogadja…

Habár Franci már úgy gondolja, hogy egy ideje túl van Bencén, ismét visszatérnek az érzései a fiú iránt, amikor Bence kihúzza őt szorult helyzetéből. De Francinak lassan elege van ebből az őrlődésből; Franci undorodik attól, hogy mennyire megalázza magát amiatt, hogy nem tudja elfelejteni Bencét. Bori és Karola csak azt tudja tanácsolni neki, hogy pasizzon be.

Máté teljesen ledöbben, amikor egy újabb ügyvédi levelet kap Tekla követeléseivel. Kétségbeesésében megragadja az utolsó szalmaszálat és egy merész tervet eszel ki: ki fogja békíteni Teklát és az apját abban reménykedve, hogy akkor őt Tekla békén hagyja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top