Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1945. rész tartalma

Roland boldog, hiszen Borival mára tervezik a házasság megújító szertartást. Bár Rolandnak rossz a lelkiismerete, mert… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1945
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. január 25., hétfő, 20:45-kor

1945. rész tartalma

Roland boldog, hiszen Borival mára tervezik a házasság megújító szertartást. Bár Rolandnak rossz a lelkiismerete, mert lefeküdt Livivel, de igyekszik ezzel nem foglalkozni. Mikor azonban a klubban szembe találja magát Norbival, nagyon megijed. Norbi ugyanis alig tudja visszafojtani a Livi miatt Roland iránt érzett dühét. Roland már éppen örök hűséget fogadna Borinak, amikor Norbi nem bírja tovább, és elmond mindent…

Szofi jócskán meglepődik, amikor váratlanul betoppannak a szülei. Szégyelli magát előttük, és nem meri nekik elmesélni, hogy el kellett adnia a Frufrut. Mivel nincs más választása, ezért belemegy Barbi javaslatába, és amíg Tivadar éppen egy nagykereskedőnél vásárol, eljátssza, hogy minden rendben van. De fokozódik rajta a nyomás, amikor a szülei ragaszkodnak ahhoz, hogy benézzenek a szalonba, mivel az anyja mindenképpen Szofival szeretné megcsináltatni a frizuráját, ráadásul Tivadar is bármelyik percben várható. Végül Tivadar meg is érkezik, és mérgesen kérdőre vonja Szofit, aki ezek után kénytelen mindent bevallani a szüleinek.

Karesz már majdnem összegyűjtötte a pénzt az autómosóra, és Milánnal lelkesen fel is keresi Bandi bát. Jócskán ledöbben, mikor Bandi bá váratlanul kerüli őt. Karesz megtudja, hogy Bandi bá más befektetővel is akar tárgyalni, aki meg is jelenik az autómosóban. Amikor Karesz meglátja a szexi, hatalmas szilikonmellekkel ékeskedő nőt, abban bízik, hogy Bandi bá komolytalannak fogja tartani. De csalódnia kell, ugyanis a nő tökéletes üzleti tervvel, és sokkal jobb ajánlattal érkezik, mint ami neki van.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top