Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1975. rész tartalma

Barbi hosszas gondolkodás után úgy dönt, hogy összeköltözik Robival. Robi kérése, hogy éljenek együtt, ráébresztette Barbit… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1975
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. március 8., hétfő, 21:30-kor

1975. rész tartalma

Barbi hosszas gondolkodás után úgy dönt, hogy összeköltözik Robival. Robi kérése, hogy éljenek együtt, ráébresztette Barbit arra, hogy ő még érez valamit Joe iránt, de nem akarja összekavarni egyikük életét sem… Robi annyira örül, hogy Barbi igent mondott, hogy azonnal be is jelenti a hírt mindenkinek az albérletben. Barbinak ez túl sok, és tiltakozik.

Máté reggel meghívja magához Livit reggelizni, mert szeretne egy kicsi több időt eltölteni az unokahúgával. Livi először furcsálja a dolgot, de aztán örül, amikor Máté a barátait is meg akarja ismerni. Máté és a fiatalok jól érzi magukat, de sajnos Máténak be kell mennie dolgozni. Liviék a lakásban maradnak, amikor is Kornélnak és Norbinak az az ötlete támad, hogy ha már egy király lakásban kötöttek ki, csapjanak egy nagy bulit. Livi eleinte ellenkezik, de aztán belemegy a dologba. Kezdetben még jól is mennek a dolgok, de aztán Livi kezéből kezd kicsúszni az irányítás.

Mesi örül, mikor munka után Bence elmegy érte a klubba, és még egy szexi ajándékot is ad neki. Bori hecceli Mesit, hogy tényleg csak szexről szól–e a kapcsolata Bencével, vagy több is van mögötte! Mikor Bence közli, hogy neki ez az egész csak testi kapcsolat, Mesi megnyugszik. Együtt eltöltenek egy vidám napot, viszont Bence kificamítja a bokáját, ami miatt a félbe kell szakítaniuk a kirándulást. Mesi megrémül és gyorsan elindul Bencével az orvoshoz a Bécytől kölcsön kapott autóval, és meghúzza az autót.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top