Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1976. rész tartalma

Barbi rémülten ébred rá, hogy tegnap Joe mellett aludt el az albérletben. Gyorsan visszasiet Robihoz és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1976
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. március 9., kedd, 21:30-kor

1976. rész tartalma

Barbi rémülten ébred rá, hogy tegnap Joe mellett aludt el az albérletben. Gyorsan visszasiet Robihoz és kibékül vele. Szofi előtt azonban kénytelen bevallani, hogy még mindig vannak érzései Joe iránt és ezért nehezére esik Robira koncentrálnia. Amikor Joe felkeresi Barbit Robinál, Barbi nem tud ellenállni Joe vonzerejének és élvezi a közelségét. Ám amikor Robi hazaér a munkából, dühösen reagál.

Livi nagyon megijed, amikor a mindig nyugodt Máté nagyon kiakad rá és felhívja az apját, aki ultimátumot ad neki. Csak akkor kapja tovább a havi apanázst, ha Livi Mátéhoz költözik. Livi nehéz szívvel beleegyezik ebbe, abban bízva, hogy hamar szabadulhat ebből a helyzetből.

Amikor Sztella reggel megint megjelenik, André ingerülten szakít vele. Sztella ezt azonban nem akarja elfogadni és állást vállal a klubban, hogy a szerelme közelében lehessen. André ezen ledöbben, és lassan rájön, hogy egy zaklatóval van dolga. Amikor ki akarja hajítani a lányt, csak Bécy dühét vonja magára, aki adni akar egy esélyt Sztellának.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top