Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1977. rész tartalma

Karesz izgatottan készülődik Tedi látogatására, az előkészületekbe Kikit is be szeretné vonni.Kiki egész nap furcsán viselkedik,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1977
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. március 10., szerda, 21:30-kor

1977. rész tartalma

Karesz izgatottan készülődik Tedi látogatására, az előkészületekbe Kikit is be szeretné vonni.Kiki egész nap furcsán viselkedik, és képtelen a kisfiúval játszani; mogorva és ideges lesz. Végül menekülőre fogja. Később megpróbálja a Tedivel való „konfliktusát” egy ajándékkal elsimítani. Amikor Bella rosszindulatú megjegyzést tesz Kiki gyenge anyai ösztöneire, Kiki kikészül…

Kornélék elhatározzák, hogy Livit hazaköltöztetik Máté lakásásból. Reménykedve kérik Mátét, hogy engedje elköltözni Livit, ám ő határozott nemet mond. Kornél rövidesen tervvel áll elő: Livi, Norbi és ő viselkedjenek elviselhetetlenül úgy, hogy képtelenség legyen Livivel és barátaival együtt élni.

Andrét idegesítik Sztella akciói, amik most már egyre rámenősebbek és tolakodóbbak. Mikor Sztella egy cigányzenésszel szerenádot ad neki, Bori is kiakad és elzavarja a lányt. Bori és André azt gondolják, ezzel egyszer és mindenkorra elment Sztella kedve a további zaklatásoktól, ám nem így történik: Sztella nem sokkal később az utcáról leskelődik André után. Bori látja, hogy itt komolyabb módszereket kell alkalmazni Sztella hatástalanítására.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top