Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2045. rész tartalma

Lalinak ismét fantasztikus ötlete támad. Csajozási tréninget fog tartani az albérletben. Természetesen nem mindenki örvend ennek,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2045
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. június 18., péntek, 21:30-kor

2045. rész tartalma

Lalinak ismét fantasztikus ötlete támad. Csajozási tréninget fog tartani az albérletben. Természetesen nem mindenki örvend ennek, de Lali lebeszélhetetlen. Tervét meg is valósítja, többen is megjelennek a képzésen. Az egyik srácnak megakad a szeme Szofin, így Lali kénytelen alkut kötni a lánnyal….

Mesi azt a tanácsot kapja, hogy gyűjtsön egyértelmű bizonyítékot Jenny ellen, azonban nem jár sok sikerrel. Egy újabb atrocitás után megtámadja Jennyt a Klubban, de Bécy még időben leállítja az őrjöngő Mesit. Egyre inkább mindenki számára úgy tűnik, Mesi az akivel probléma van.

Kornél kényszerítve érzi magát, hogy valljon Norbinak, ezért úgy dönt, hazudik, hogy kibújjon a szoros helyzetből. Azonban ezzel egy lavinát indít, aminek a vége az, hogy bulit szerveznek az albérletbe, pedig Kornél nem akar visszaélni Joe bizalmával.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozataktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top