Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2046. rész tartalma

Lali nagyon örül, hogy sokan jelentkeztek a csajozási tréningjére. Barátai vele tartanak, amíg Kornélra bízzák az… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2046
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. június 21., hétfő, 21:30-kor

2046. rész tartalma

Lali nagyon örül, hogy sokan jelentkeztek a csajozási tréningjére. Barátai vele tartanak, amíg Kornélra bízzák az albérletet. A tréning jól indul, de Lalival elszalad a ló és megbántja Virágot. A lány annyira dühös lesz, hogy hallani sem akar Laliról és a békülésről. Ha ez nem lenne elég, amikor a társaság hazaér egy vad házibuli várja őket.

Bori Roland folyamatos provokációja miatt nagyon nehezen viseli az életet a villában. Roland bevallja Bencének, hogy direkt csinálja, mert úgy érzi, visszatudja szerezni Borit. Terve azonban visszafele sül el és Bori bejelenti, hogy elutazik.

Kornél alig várja, hogy a lakótársai elmenjenek és elkezdődhessen a titkos házibuli. Amikor közte és Adrián között még egy őszinte apa-fia pillanatra is sor kerül, Kornél azt reméli, hogy minden nehézségen túl fog tudni jutni: végre be akarja vallani az érzéseit Toninak, és bátran belevágni egy kapcsolatba. Ám aztán minden másként alakul…

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozataktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top