Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2074. rész tartalma

Tivadar mindenáron segíteni akar Teklának, aki egyre jobban szorong attól, hogy mi lesz, hiszen a gyermeke… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2074
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. július 29., csütörtök, 21:30-kor

2074. rész tartalma

Tivadar mindenáron segíteni akar Teklának, aki egyre jobban szorong attól, hogy mi lesz, hiszen a gyermeke apja egy egyéjszakás kaland. Lilo magánnyomozó ismerőse kideríti a férfi címét, Tivadar azonban nem tudja, mit csináljon.

Amikor Szofi a fürdőben megpróbál kimenekülni a meztelen Adrián elől, elcsúszik, és Adrián is ráesik. Ebben a pillanatban lép be Tamara a fürdőbe. Szofi attól tart, hogy Tamara azt feltételezi, szexeltek Adriánnal. Másnap reggel Szofi ugyan tisztázza Tamara előtt, hogy semmi sem történt Adrián és közte, de megdöbbenti, amikor kiderül számára, hogy Adriánnak nem lenne kifogása ellene, ha lenne köztük valami.

Roland csalódottan úgy látja, hogy többé nem lesznek együtt Borival. Evelinnek bizonygatja, hogy már túl van a volt feleségén és ezért hatalmas bulira készül a Lupa Beachen. Roland és Evelin játék és koktélozás közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mire becsípve hazaérnek, már nem tudnak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top