Quantcast

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2075. rész tartalma

Evelin megalázva érzi magát, amikor Roland este lerázza őt azzal, hogy maradjanak csak barátok. Evelinben reggel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2075
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. július 30., péntek, 21:30-kor

2075. rész tartalma

Evelin megalázva érzi magát, amikor Roland este lerázza őt azzal, hogy maradjanak csak barátok. Evelinben reggel még mindig dolgozik az indulat, és ennek hangot is ad, amit Bence és Mesi értetlenül hallgatnak végig. Bence ráveszi Rolandot, hogy kérjen bocsánatot, mielőtt a kettejük közötti balhé a T.É.R. rovására megy.

Felbukkan Karesz egy régi osztálytársa, akit már ezer éve nem látott. Janó meghívja őket magukhoz, ahol Milán és Karesz megismerkednek Janó feleségével, Júliával. Ám egy családi botrány robban ki, amikor Janót rajtakapják a szeretőjével.

Tekla kalandja miután este szembesül azzal, hogy valószínűleg Ő Tekla gyerekének az apja, ragaszkodik az apasági teszthez, amibe Tekla is belemegy. Szofi váratlanul betoppan, és szembesül a helyzettel, Tekla pedig azzal, hogy Szofi azért jött, hogy Máté holmijait elvigye a fiú kérésére. Tekla kiborul a tudattól, hogy Máté talán már soha többet nem lesz az élete része.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top