Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2079. rész tartalma

Kornél és Toni nagyon boldog, hogy végre egymásra találtak. Amikor Toni és Kornél között megtörténhetne az… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2079
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. augusztus 5., csütörtök, 21:30-kor

2079. rész tartalma

Kornél és Toni nagyon boldog, hogy végre egymásra találtak. Amikor Toni és Kornél között megtörténhetne az első alkalom, teljes erővel visszatér Kornél félelme attól, hogy ez neki nem fog menni. Nem sok választja el attól, hogy mindent bevalljon Toninak…

Roland látja, hogy a táncosok mennyire kivannak, mert Bori utazása a munkájától is megfosztotta, felajánlja, hogy jöjjenek a Térbe táncolni. Mikor az egyik lány a sikeres casting után kikezd Rolanddal, a fiú visszautasítja, ami reménnyel tölti el Evelint. Mikor a fiú megmutatja neki, hogy késznek érzi magát az újrakezdésre, Evelin is bizakodó lesz.

Lali maga alatt van, amikor Virág ront be a szobájába, hogy kérdőre vonja, ő volt-e az, aki a gitáros szomszéd srác ajtaját megrongálta. Lali ezt kikéri magának, és féltékenykedik. Lali irigykedik Virágra, mert ismét sikeres koncertet ad Zolival, ezért elhatározza, hogy becsajozik, hogy felhívja magára Virág figyelmét. 

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top