Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2080. rész tartalma

Lalit koncert után Noémi várja, aki békejobbot kínál. Lali kétkedik és tétovázik, de végül elfogadja azt.… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2080
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. augusztus 6., péntek, 21:30-kor

2080. rész tartalma

Lalit koncert után Noémi várja, aki békejobbot kínál. Lali kétkedik és tétovázik, de végül elfogadja azt. A békekötésre egy bárban koccintanak, ahol mind a ketten berúgnak. Virág, mikor hazaér, egy nagy csokor virág fogadja Lalitól. Virág meghatódik és szeretné megköszönni, de mikor felmegy az albérletbe, és benyit Lali szobájába, ott találja Lalit és Noémit, egy ágyban, összeölelkezve.

Evelin teljesen el van varázsolva, mert találkozott egy fiúval, ám kicsit megijed, amikor rájön, hogy elfelejtette elkérni a fiú telefonszámát, és attól tart, soha többé nem látja őt. A fiú azonban később felbukkan a TÉR-ben, és randira hívja a lányt.

Tivadar kifaggatja Szofit, mi van közte és Adrián között, mert szerinte Szofi teljesen belezúgott a férfiba. Szofinak az arcára van írva a válasz, viszont miközben ezt beismeri Tivadarnak, nem veszi észre, hogy Adrián ott áll mögötte, és mindent hallott…

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top