Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2082. rész tartalma

Karesz és Milán tovább indul Pécs felé, hogy megtalálják Bellát, és hazavigyék. A Mesi által megadott… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2082
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. augusztus 10., kedd, 21:30-kor

2082. rész tartalma

Karesz és Milán tovább indul Pécs felé, hogy megtalálják Bellát, és hazavigyék. A Mesi által megadott címen azonban nem találják, így tanácstalanná válnak. Amikor már majdnem feladják a reményt, hogy megtalálják, Bellát de véletlenül a nyomára bukkannak.

Az albérletben a csapat lázasan készülődik a nyaralásra. Amikor leérkeznek meglepetések sora várja őket. Tamara megismerkedik egy sármos idegennel, Sztella meglepi a megdöbbent Gábort, Szofi pedig ráeszmél mennyire magányos is valójában.

Toni és Kornél boldog párt alkotnak. Toni azonban attól tart, Daninak esetleg fájdalmat okoz a boldogságuk. Később négyszemközt beszél Danival, aki biztosítja őt arról, hogy semmiféle probléma nincs azzal, hogy a lány Kornéllal jár, ettől még barátok maradhatnak, de Dani jelzi Toninak, hogy szerinte Kornél nem fogja tudni őt boldoggá tenni. 

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top