Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2083. rész tartalma

Bella úgy dönt, hogy a fiúkkal tart Budapestre. Milán reménykedik, hogy minden marad a régiben. Bella… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2083
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-KLUB műsorán.

Vetítés időpontja: 2021. augusztus 11., szerda, 21:30-kor

2083. rész tartalma

Bella úgy dönt, hogy a fiúkkal tart Budapestre. Milán reménykedik, hogy minden marad a régiben. Bella a nap folyamán mégis úgy dönt, hogy vissza akar menni Pécsre. Milán ezen kiakad, Bella pedig szemrehányást tesz Milánnak és Karesznek, amiért ő már hamarabb látta, hogy Kiki nem százas.

Gábor próbál menekülni Sztella elől, de a lány rátalál, és szexelni akar vele a nádasban. Tamara és Ádám a romantikus vitorlázás közben egyre jobban közel kerülnek egymáshoz, majd le is fekszenek egymással. Ezalatt Szofi leissza magát, mert nem bírja nézni, ahogy Adrián csajozik.

Tekla és Tivadar már napok óta alig alszanak Zente miatt. Közben megérkezik az apasági teszt. Tekla végül úgy dönt, hogy nem szeretné, ha Márk szoros kapcsolatot alakítana ki Zentével, de a kimerültség miatt nem tud helytállni, este véletlenül tüzet okoz a konyhában. 

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top