Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2269. rész tartalma

Erik egy közös napot tölt Rebekával, ahova Mesi is elkíséri őket. Mindhárman jól érzik magukat a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2269
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. május 16., hétfő, 21:30-kor

2269. rész tartalma

Erik egy közös napot tölt Rebekával, ahova Mesi is elkíséri őket. Mindhárman jól érzik magukat a közös kiránduláson, amit megkoronáznak egy közös grillezéssel a villában. Ide azonban Erik a barátnőjével, Sárával jön el, amin mindannyian meglepődnek. Mesi igyekszik kedves lenni hozzá, de látható, hogy Rebeka nem bírja a lányt.

Lali az új munkahelyén a reggeli meetingen felfedez egy hirdetést, és elhatározza, hogy jelentkezni fog modellnek. Az ügynökségnél azonban szomorúan konstatálja, hogy lecsúszott a melóról, de később az ügynökség visszahívja és megbízza egy feladattal, amire Lali azonnal igent mond. A dolog szépséghibája, hogy az ügynökségnek a barátaira is szüksége van, akik némi ellenállás után igent mondanak a fura fotózásra.

Roland pánikba esik, amikor Virág váratlanul beteget jelent. Livi azonban felajánlja, hogy a szabadnapján beugrik a lány helyett, és ezzel megmenti a rendezvényt. Livi a T.É.R-ben igyekszik a munkára koncentrálni, de amikor úgy érzi, hogy Roland csak kihasználja, és munka helyett a csinos Dórival flörtölget, Livinél elszakad a cérna, és sértetten kiosztja Rolandot.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top