Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2279. rész tartalma

Miután Dávid utolsó próbálkozása, hogy újra közel kerüljön Bencéhez, megint hiábavalónak bizonyul, inni kezd, majd részegen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2279
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. május 23., hétfő, 21:30-kor

2279. rész tartalma

Miután Dávid utolsó próbálkozása, hogy újra közel kerüljön Bencéhez, megint hiábavalónak bizonyul, inni kezd, majd részegen randalírozik a Body Burn-ben, tönkretéve így mindent, amije még maradt. Minderről mit sem sejtve Szofi és Joe elgondolkodik azon, hogy talán adhatnának még egy esélyt Dávidnak. Végül úgy döntenek, beszélnek vele, ezért felkeresik a Body Burn-ben. Dávid azonban annyira részeg, hogy szinte nem is tud magáról, és mielőtt a kimerültségtől teljesen kidőlne, pár gyanús mondatot mond az albérleti tűzzel kapcsolatban.

Mesi még mindig Sára ultimátumán agyal, eközben a Dávid miatt ideges Bencét is sikerül magára haragítania. Ráadásul a gondok csak fokozódnak, amikor az osztályfőnök asszony felkeresi őket otthon, mert Rebeka erős sminkben és nem megfelelő öltözetben ment be reggel.

Milán nehezen válik meg Kirától, így később vágyakozva felbukkan a fodrászatban, és felajánlja a segítségét, hogy a lány közelében maradhasson. Milán azonban annyira lelkes, hogy észre sem veszi, mennyire idegesíti Kirát. Kira végül kidobja, és a lelkére köti, hogy a később tartott modell castingján Milán már ne jelenjen meg. Milán azonban bocsánatot akar kérni Kirától, így mégis felbukkan, majd rögtön ki is akad, és féltékenykedni kezd az egyik munkatársra.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top