Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2280. rész tartalma

Mesi véletlenül elszólja magát Sára ultimátumáról Rebeka előtt, amitől Rebeka teljesen kiakad, Mesi azonban megpróbálja lebeszélni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2280
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. május 24., kedd, 21:30-kor

2280. rész tartalma

Mesi véletlenül elszólja magát Sára ultimátumáról Rebeka előtt, amitől Rebeka teljesen kiakad, Mesi azonban megpróbálja lebeszélni arról, hogy számon kérje Sárát a történtek miatt. Ezután Mesi találkozóra hívja Eriket, és megegyezik vele abban, hogy a jövőben inkább távolságot fognak tartani egymástól, hogy Sára megnyugodhasson, ám nem sejtik, hogy Rebeka közben bosszút áll Sárán, és egy hazugsággal felbőszíti a nőt.

Dávid nyaka körül szorul a hurok, ezért még egyszer utoljára felkeresi Bencét, és homályosan elmagyarázza neki, hogy el kell tűnnie, mert veszélybe került, Bence igencsak meglepődik, amikor Dávid megdöbbentő gesztust gyakorol felé.

Roland annyira tartani kezd a lelepleződéstől, hogy távolságtartóan kezd viselkedni Livivel, aki ezt nehezményezi, ám megnyugszik, amikor Roland biztosítja arról, hogy szereti, csak nem szeretné, ha Brúnó tudomást szerezne a titkukról. Később Roland és Livi kihasználnának egy váratlanul érkező lehetőséget, hogy egy kicsit együtt lehessenek, ám ekkor meg Kornélék zavarják meg őket.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top