Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2281. rész tartalma

Gábor magyarázkodni kényszerül, amikor Vivi megkérdezi tőle, hogy hol tart a közös lakás keresésében. Azt állítja,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2281
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. május 25., szerda, 21:30-kor

2281. rész tartalma

Gábor magyarázkodni kényszerül, amikor Vivi megkérdezi tőle, hogy hol tart a közös lakás keresésében. Azt állítja, hogy szorgalmasan keresi, aztán Lalinak bevallja, hogy tulajdonképpen csak áltatja Vivit, de valójában egyáltalán nem akar elköltözni a barátaitól. Mikor Vivi meglepi őt azzal a spontán javaslattal, hogy nézzenek meg egy kiadó lakást, Gábor megelőzi a lányt, és Lali segítségével egy tervet eszel ki, hogy, elvegye Vivi kedvét a lakástól.

Roland továbbra is nagyon óvatos a Livivel való kapcsolatát illetően, mert nem akarja megkockáztatni, hogy Brúnó tudomást szerezzen a dologról. Miután Livi egy alkalmatlan helyzetben szándékosan flörtölni kezd vele, Rolandnál elszakad a cérna, és beolvas Livinek, hogy fogja vissza magát. Livi megbántódik, és úgy gondolja, hogy Roland egyszerűen csak gyáva, és soha nem fogja felvállalni a kapcsolatukat.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top