Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2290. rész tartalma

Miután Gábor és Vivi megegyeztek abban, hogy keresnek maguknak valami közös hobbit, Gábor tesz egy javaslatot,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2290
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. június 8., szerda, 21:30-kor

2290. rész tartalma

Miután Gábor és Vivi megegyeztek abban, hogy keresnek maguknak valami közös hobbit, Gábor tesz egy javaslatot, és megharagszik, amikor Vivi visszautasítja azt, mondván, hogy Gábor csak a saját érdekeit tartotta szem előtt a választásnál. Amikor Vivi is ötletekkel áll elő a közös projekttel kapcsolatban, Gábor ugyanannyira nincs azokról jó véleménnyel, és felteszi magának a kérdést, vajon fognak-e egyáltalán találni bármit is, ami mindkettőjüket egyaránt érdekli.

Kornél megsértődik azon, hogy Norbi úgy gondolja, hogy az új dala elriasztja a lányokat, ezért belemegy egy fogadásba Norbival és Dolessel, miszerint akinek nem sikerül az esti bulira partnert szereznie, az két hétig mosogat. Kornél azonban hamar fel is adja a fogadást, mert míg Norbi és Doles viszonylag könnyedén találnak maguknak partnert, ő nem igazán jár sikerrel a lehangoló dala miatt.

Tekla megijed, amikor kiderül, hogy a bölcsi bezárt és nem is talál más helyet Zentének, majd el sem hiszi, hogy olyan szerencsés, hogy végre talál egy bébiszittert Zente mellé, ugyanis ez azt jelenti, hogy visszamehet dolgozni Tivadarékhoz a Frufruba. Márk kezdetben szkeptikus a bébiszitterrel kapcsolatban, de amikor kiderül, hogy az egy fiatal, csinos, lány, már esélyt adna. Tekla azonban féltékeny lesz, és emiatt inkább visszamondja a bébiszittert, majd tovább keresi a megfelelő embert Zente mellé.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top