Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2306. rész tartalma

Brúnónak sikerül bepofátlankodnia Lali és Roxána randijára, és el van szánva, hogy meghódítja a lányt. Sikerül… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2306
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. június 30., csütörtök, 21:30-kor

2306. rész tartalma

Brúnónak sikerül bepofátlankodnia Lali és Roxána randijára, és el van szánva, hogy meghódítja a lányt. Sikerül is titokban szabotálnia Lali igyekezetét, és elérni, hogy Roxánát bosszantsa a fiú. Egy csendes pillanatban aztán megkérdezi Roxánát, hogy áll vele, és magán kívül van a boldogságtól, amikor Roxána azt feleli, hogy ő a titkos kedvence. Lali azonban rájön, hogy mi folyik a háta mögött, egymásnak esnek Brúnóval, és tettlegességig fajul a dolog.

Vivi kitalálja, hogy egy közös napot töltsenek el, ezért egy kutyamegőrzőbe viszi Gábort, ahol bejelenti, hogy önkénteskedni fognak a gazdátlan kutyák között. Gábor lefagy, és kiakad a lányra, mert Vivi is tudja, Gábor kutyafóbiában szenved. Vivi szerint viszont épp itt az ideje, hogy Gábor végleg leszámoljon ezzel a kutyaparával. Gábor megpróbálja tartani magát, de amikor Vivinek megtetszik egy kutya és szeretné örökbe fogadni, a férfi dühösen elrohan.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top