Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2307. rész tartalma

Lalinak az az érzése, hogy Roxána iránta érzett érdeklődése rohamosan csökken. Amikor aztán Roxy arról értesül,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2307
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. július 1., péntek, 21:30-kor

2307. rész tartalma

Lalinak az az érzése, hogy Roxána iránta érzett érdeklődése rohamosan csökken. Amikor aztán Roxy arról értesül, hogy Lali kapott egy külföldi lehetőséget, Roxy újra kitünteti a figyelmével. Roxy azzal szédíti Lalit, hogy szereti és el akar utazni vele. Lali dilemmázik, hisz nincs pénze, de ezt fél elmondani Roxy-nak. Roxy eközben összevész Vivivel, aki szemére veti, hogy kihasználja Lalit. Roxána szenvedélyes csókjával teljesen elveszi Lali eszét, aki mámorában úgy dönt, bármi áron teljesíti szerelme kívánságát.

Bence állapota hullámzó, ezért Dávid belátja, hogy egyedül nem tudja kezelni a helyzetet, és segítségre van szüksége. Mikor Dávid és Szofi eszméletlen állapotban találnak rá Bencére, mentőt hívnak hozzá, az orvos ijesztő diagnózist állít fel. Később Mesi kikészülve jelenik meg a kórházban, és Dávidot hibáztatja mindenért.

Karesz megrémül, mikor Lina mellékesen közli, azon gondolkodik, hogy félbehagyja tanulmányait, ha nem sikerül a pótvizsgája, mert gyűlöli az iskoláját. Karesz kijelenti, hogy ez egyszerűen nem fordulhat elő, és lázasan kutat valamiféle megoldás után. Brúnó segítségét kéri, amikor eszébe jut, hogy a férfi tanárként dolgozik. Karesz és Lina találkoznak az iskola igazgatóhelyettesével, aki Brúnó és Karesz szívhez szóló beszéde után elintézi, hogy szeptembertől átvegyék Linát.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top