Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2308. rész tartalma

Dávid Bencéért aggódik, ráadásul Mesi és Szofi súlyos szemrehányásokat tesznek neki. Dávid ellenkezés nélkül tűri a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2308
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. július 4., hétfő, 21:30-kor

2308. rész tartalma

Dávid Bencéért aggódik, ráadásul Mesi és Szofi súlyos szemrehányásokat tesznek neki. Dávid ellenkezés nélkül tűri a többiek gyűlöletét, akik őt hibáztatják Bence állapotáért. Az összetört Dávid úgy érzi, hogy mindenki elhagyta őt. Szofi közli vele, hogy ha a lelkiismeretét rendbe akarja tenni, vállalnia kell a tettét, és arra kéri tegyen vallomás a rendőrségen.

Kornélt rettentően idegesíti Petya, akiről még mindig azt hiszi, hogy rá akar mozdulni a barátnőjére. Amikor Petya ismét felbukkan az albérletben, hogy egy újabb közösségi akcióra vigye Fannit, Kornél megalázva érzi magát, hogy őt megint kihagyják, hisz neki suliban kell lennie. Később Kornél féltékenyen jelenetet rendez, amivel viszont megdöbbenti Fannit. Kornél ráébred arra, hogy a féltékenységével többet árt a kapcsolatának, mint Petya…

Lina első napja ma van a suliban, Brúnó biztos benne, hogy nagyon jól meg fogják érteni egymást. Ám az első nap minden lesz csak nem jó hangulatú. Ugyanis Lináról kiderül, hogy nehéz eset, összebalhézik Rebekával és később Brúnóval is. Ám Brúnó nyugodt marad, és amikor Karesz beszámol neki Lina nehéz múltjáról, Brúnó még eltökéltebb lesz és azt tűzi ki célul, hogy segíteni fog a lánynak.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top