Quantcast

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2309. rész tartalma

Karesz összekap Linával, aki a fejéhez vágja, hogy jobban tenné, ha inkább becsajozna, minthogy mindig őt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2309
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. július 5., kedd, 21:30-kor

2309. rész tartalma

Karesz összekap Linával, aki a fejéhez vágja, hogy jobban tenné, ha inkább becsajozna, minthogy mindig őt csesztesse. Karesz elgondolkodik, hogy mikor is volt szerelmes utoljára. Később egy bolt előtt összefut egy helyes lánnyal, aki nagyon megtetszik neki, és elhívja randizni. Karesznek egyre megtetszik a lány, már-már úgy érzi, élete nagy szerelmével találkozott, mikor felmenve a lány lakására nagyon megdöbben….

Brúnó alig tér magához, amikor megtudja, hogy a diákoktól az év végi online tanár-értékelésen rossz pontokat kapott. Az iskolában elbizonytalanodva felteszi magának a kérdést, vajon változtatnia kell-e a pedagógiai elvein. Aztán meggondolja magát, és továbbra is a bevált engedékeny pedagógiai utat járja. Miközben Brúnó meg van győződve a módszertanáról, és fittyen hány a figyelmeztetésekre, Lina és Rebeka Brúnó hőn szeretett biciklijén töltik ki felgyülemlett haragjukat.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top