Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2310. rész tartalma

Gábort jócskán frusztrálja, hogy Vivi még mindig külön akar költözni. Vivi talált egy neki tetsző lakást… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2310
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. július 6., szerda, 21:30-kor

2310. rész tartalma

Gábort jócskán frusztrálja, hogy Vivi még mindig külön akar költözni. Vivi talált egy neki tetsző lakást és be akar vágódni a főbérlőknél, ezért kéri Gábort, hogy vegyenek részt egy lovas programon. A közös program azonban a lehető legrosszabbul sül el, és Gábor mufurc viselkedése miatt végül nem sikerül elnyerniük Vivivel a főbérlők szimpátiáját, így pedig elbukják a lakást. Vivi és Gábor ezután nagyon összevesznek egymással. Vivi ezek után megkérdőjelezi a kapcsolatukat.

Szofi és Roland lelkiznek, amitől Livi kiakad, és féltékenységi jelenetet rendez, amit Roland nehezen tolerál azok után, hogy korábban tisztázták, Livinek semmi oka nincs arra, hogy ne bízzon meg benne. Miközben Livi Kornél hatására ráébred, hogy igazságtalan volt Rolanddal, elmegy a T.É.R.-be, hogy bocsánatot kérjen Rolandtól, ám amikor azt látja, hogy Roland és Szofi meghitten beszélget egymással, újra kiakad.

Rebeka még mindig rosszkedvű, emiatt mindenkivel összezördül. Amikor Brúnó óráján kitör a botrány Rebeka és Lina viselkedése miatt, a két lány úgy dönt, hogy lelépnek az iskolából, majd hirtelen fellángolástól vezérelve meglopnak egy utcai árust. Kicsivel később Brúnó elmegy Rebekáékhoz, hogy beszéljen Erikkel Rebeka viselkedéséről. Erik azonban vakon megbízik Rebekában, és nem is sejti, hogy a lány időközben Linával együtt újabb galibát okozott.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top