Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2312. rész tartalma

Kornél ideges lesz, amikor Petya eljön Fanniért, hogy elkísérje az egyetemre. Kornél megpróbálja elfojtani a féltékenységét,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2312
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. július 8., péntek, 21:30-kor

2312. rész tartalma

Kornél ideges lesz, amikor Petya eljön Fanniért, hogy elkísérje az egyetemre. Kornél megpróbálja elfojtani a féltékenységét, majd ismét megosztja Livivel a félelmét, hogy Petya elveheti tőle Fannit. Petya később valóban ráhajt Fannira, de a lány elmagyarázza neki, hogy közöttük nem lehet semmi. Amikor Petya később újra próbálkozik, Fanni végérvényesen elmondja, hogy mik a határok.

Lali nagyon örül, amikor Gábor meglepi őt egy bulival. A fiúk jól érzik magukat, amíg Lalit hirtelen el nem fogja a rossz érzés, hogy egy ideig nem láthatja a barátait. Gábor kihasználja az alkalmat, hogy ledumálja Lalit Roxánáról. A szerelmes Lalinak elege lesz, és egyszerűen faképnél hagyja Gábort.

Márk megrémül és ideges lesz, amikor Timi, a bébiszitterük könnyelműen flörtöl vele a lakóhajón. Márk attól fél, hogy le fog bukni Tekla előtt ezért megpróbálja eltávolítani Timit az életükből. Márk feszülten megy el dolgozni, ahol igyekszik a munkára koncentrálni. Amikor egy személyi edzés végeztével az egyik vendége megkörnyékezi, Márk belemegy a flörtbe. Este, mikor hazaér, lelkiismeret-furdalásból nagyon figyelmesen viselkedik Teklával, és egy laza estét töltenek el együtt. Márk ráébred, hogy lehet, hogy számára csak így élhető a kapcsolat Teklával.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top