Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2334. rész tartalma

Karesz aggódni kezd, amikor meglátja, hogy mennyire kikészítik Linát a lányok a lakásotthonban. Rögtön cselekedni akar.… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2334
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. augusztus 9., kedd, 21:30-kor

2334. rész tartalma

Karesz aggódni kezd, amikor meglátja, hogy mennyire kikészítik Linát a lányok a lakásotthonban. Rögtön cselekedni akar. Ám sokként éri őt, amikor megtudja, hogy Linát nevelőszülőkhöz akarják adni. Kétségbeesetten elkezd kiutat keresni, hogy megmentse ettől Linát. Ám Lina ismét meggondolatlan lépésre szánja el magát, ezzel keresztülhúzza Karesz terveit…

Márknak még mindig nehezére esik, hogy normális mederben terelje az életét. Ezért is lesz nagyon hálás, amikor Rolandnak sikerül elterelni a figyelmét és egy kisebb konkurenciaharcba kezdenek. Márk azt állítja Roland előtt, hogy simán el tudna vezetni egy bárt, miután Roland gúnyosan beszélt Márk Body Burn-ös munkájáról. Amikor Márk beugrik a T.É.R.-be Roland helyére, gyorsan a teljesítőképessége határára jut, amikor koktélokat kell készítenie spicces lányoknak.

Rebeka tanúja lesz Virág és Dani egyik vitájának, amikor Dani elutazik, hogy meglátogassa a családját. Rebeka titokban megint reménykedni kezd, hogy Dani kapcsolata Virággal megingott és Danit meghódíthatja. A vágyakozása és az önteltsége Virággal szemben oda vezet, hogy újra és újra összekapnak egymással, míg végül a vita elszabadul.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top