Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2339. rész tartalma

Lali nagyon meglepődik, amikor másnaposan felébred egy átbulizott éjszaka után, és kiderül, hogy egy sztriptíztáncosnő, Réka… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2339
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. augusztus 16., kedd, 21:30-kor

2339. rész tartalma

Lali nagyon meglepődik, amikor másnaposan felébred egy átbulizott éjszaka után, és kiderül, hogy egy sztriptíztáncosnő, Réka nála töltötte az éjszakát. Mivel a lány nagyon hálás Lalinak, Lali büszkén azt hiszi, hogy megdöntötte a sztriptíztáncosnőt, csak sajnos egyáltalán nem emlékszik a szexre. Gábor és Doles viszont nem akarja bevenni Lali sztoriját, erre Lali meghívja a műhelybe Rékát, hogy részleteket tudjon meg az éjszakáról. Réka helyett viszont a lány hirtelen haragú barátja jelenik meg és el akarja verni Lalit.

Virág attól tart, hogy egyre jobban megy tönkre a kapcsolatuk Danival. Mesi tudomást szerez Virág aggodalmáról a gyengülő párkapcsolatára vonatkozóan. Amikor Mesi azt javasolja, hogy tartsanak Virággal egy csajos napot, takarítsanak ki és közben bulizzanak egy jót, eközben Virágot nagyon furdalja a lelkiismeret és egy megható baráti pillanatban majdnem bevallja Mesinek, hogy mit tett…
Amikor Lina megismerkedik a nevelőszüleivel és megtudja, hogy el fognak költözni, Lina nem akarja ezt hagyni, és elhatározza, hogy megszökik az otthonból. Mivel tudja, hogy Karesznél keresnék elsőként, megpróbál Rebekánál menedéket találni, de a terve nem sikerül, ezért kétségbeesve először az utcán próbál boldogulni.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top