Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2358. rész tartalma

Báró váratlanul felkeresi Márkot a Body Burn-ben, és egy újabb megbízást ad neki: keresse meg, és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2358
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. szeptember 12., hétfő, 21:30-kor

2358. rész tartalma

Báró váratlanul felkeresi Márkot a Body Burn-ben, és egy újabb megbízást ad neki: keresse meg, és intézze el Dávidot. Márk kihátrál a feladat elől, mire Báró megfenyegeti. Márk attól tart, hogy Zente veszélybe kerülhet, ezért úgy dönt, hogy a fiával együtt lelép a városból. Az utazás előtt felkeresi a nagymamáját az otthonban, hogy elköszönjön tőle, de megdöbben, amikor ott összefut Báróval.

Lali kedveskedni akar a lakótársainak, így elviszi Gábort és Szofit egy kényeztető napra, amit tombolán nyert. Itt azonban szokás szerint kiderül, hogy Lali benézte, mert ez egy anti kényeztető military program, sok futással és állóképesség felméréssel. A barátok már kihátrálnának, de amikor Szofi meglátja a jóképű edzőt, azonnal maradni akar. Gábor, aki egyáltalán nem akart részt venni a programon egyre feszültebb lesz, amikor látja, hogy az edző Szofival flörtöl.

Fanni ismét elutasítja Kornélt, amikor a fiú második esélyt kér tőle. Bár még mindig érez iránta valamit, nem tudja megbocsátani a félrelépését Livivel. Fanni végül erőt vesz magán, újra beszél Kornéllal, majdnem megcsókolják egymást, de amikor Livi megzavarja az intim pillanatot, Fanni meghátrál.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top