Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2359. rész tartalma

Virág elhűl, amikor megtudja, mekkora pénzbírságot kell majd fizetnie a történtek miatt most, hogy munkanélküli. Próbálna… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2359
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. szeptember 13., kedd, 21:30-kor

2359. rész tartalma

Virág elhűl, amikor megtudja, mekkora pénzbírságot kell majd fizetnie a történtek miatt most, hogy munkanélküli. Próbálna gyorsan munkát találni, végül egy lepukkant kocsmában köt ki, ahol munkaerőt keresnek, és Virág úgy dönt, bármennyire is szakadt a hely, pénzt kell keresnie, ezért beáll egy próbanapra. Először rendet csap a részeg vendégek közt, majd amikor a főnök kikezd vele, határozottan kiáll magáért.

Brúnó edzeni kezd az albérletben, de Joe ráveszi, hogy inkább kezdjen el bokszolni, és felajánlja, hogy szívesen lesz az edzője. Mialatt együtt edzenek, Brúnó összekap az egyik bokszolóval, aki erre kihívja egy bokszmeccsre. Joe hiába próbálja lebeszélni a mérkőzésről, Brúnó hajthatatlan, az se érdekli, ha kiütik.

Szofi kiakad Gáboron, mert az szándékosan tőle kérdezi meg, hogy melyik online csaját vigye el egy vendégházba. Szofi azzal hagyja faképnél Gábort, hogy nincsen semmi érzéke a romantikához. Szofi a Frufruban Teklával együtt a munkába temetkezik, de azzal szembesül, hogy egy futár először egy hatalmas csokor rózsát, majd csokit végül egy randi felkérést kézbesít neki, ám a feladó névtelen.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top